Werken bij Techneco

Techneco is leverancier en producent van warmtepompen in Nederland. Wij leveren en ontwikkelen verschillende typen warmtepompen voor zowel de woningbouw als de utiliteit en zowel voor de nieuwbouw, de bestaande bouw als de renovatie. Onze doelgroep bestaat uit installateurs, woningbouwverenigingen, gemeenten, architecten en adviseurs.

Wij zijn een snel groeiend, innovatief bedrijf en marktleider in Nederland. Bij ons krijg je de mogelijkheid dagelijks te werken aan duurzame energie oplossingen binnen de diverse afdelingen zoals Productie, Verkoop, Inkoop & Logistiek en Service.

Techneco richt zich op de Nederlandse markt en is sterk vertegenwoordigd in het hele land.

Spreekt Techneco jou aan? Solliciteer dan op één van de onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar [email protected]

Vacatures

Geen vacatures gevonden.

Open sollicitatie

Staat er geen vacature voor jou bij? Maar jij denkt dat je talent en vaardigheden een mooie toevoeging zijn aan ons team? Stuur dan een open sollicitatie naar [email protected] 

Ben jij op zoek naar een stage plek bij een innovatief bedrijf op het gebied van warmtepompen? Kijk dan hier voor meer informatie.