Loria lucht/water warmtepomp

Kenmerken

  • Vermogensklasse van 4, 6, 8 en 10 kW
  • Werkt bij temperaturen tot -20°C
  • Tapwater tot 55°C
  • Weersafhankelijke regeling
  • Makkelijk in onderhoud
  • Hoogste rendement van de markt
  • Optioneel geïntegreerd boilervat van 190L
  • Optioneel geïntegreerde koeling
  • Twee zone regeling mogelijk

overview modellen Loria

Loria lucht/water warmtepomp

De Loria is een lucht/water warmtepomp met een binnen- en buitenunit. De Loria kan verwarmen, koelen en warm (tap) water maken, o.a. voor de douche. De Loria kan de cv-ketel compleet vervangen en is volledig elektrisch. Er is dus geen aardgas aansluiting meer nodig.

De Loria heeft twee modellen

De Loria is verkrijgbaar in twee varianten. Ten eerste is er een model met ingebouwd 190 liter boilervat (Loria Duo) voor warm water. Het voordeel hiervan is dat alles is ingebouwd. Alle koppelingen, leidingwerk en bedrading is voorgemonteerd. Het tweede model (Loria) heeft optioneel een extern boilervat. Dit biedt in het ontwerpen van de installatie vrijheid. Het is mogelijk om te kiezen uit boilervaten van 200, 300 en 500 liter.  Met deze opties is de Loria zeer flexibel en kan de warmtepomp bijna overal geplaatst worden.

loria lucht water warmtepomp

De Loria lucht/water warmtepomp gebruikt de warmte uit de buitenlucht om de woning of het tapwater te verwarmen. Dit kan de warmtepomp met een hoog rendement doen, waardoor er per jaar flink bespaard kan worden op de energierekening. In tegenstelling tot de ketel kan de Loria in de zomer ook optioneel koelen om de woning koel te houden.

De Loria warmtepomp is geschikt in zowel de nieuwbouw als bij complete en grootschalige renovaties. Is de ambitie om de woning gasloos te maken, dan is Loria de perfecte keuze.

Techneco heeft de gelijkwaardigheidsverklaringen van alle lucht/water warmtepompen in Nederland met elkaar vergeleken en de Loria blijkt het hoogste rendement te hebben. De Loria is daarnaast één van de goedkoopste warmtepompen op de markt in zijn klasse. Bent u dus op zoek naar de beste prijs/kwaliteit verhouding kies dan voor de Loria. Bij de documentatie van de Loria warmtepomp zijn de resultaten te vinden van dit onderzoek.

Er is een flinke ISDE subsidie beschikbaar voor de Loria. Op de subsidie pagina is precies te zien hoeveel subsidie er momenteel beschikbaar is.

Benieuwd of het systeem geschikt is voor uw situatie? Neem contact op met een installateur en laat u adviseren. Door de inter-actieve besparingsberekening te maken ziet u welke installateur bij u in de buurt aangesloten is bij ons dealernetwerk. Tevens wordt er een besparingsberekening gemaakt voor uw situatie. Klik op onderstaande knop om uw besparing te berekenen.

Installateurs bieden wij de mogelijkheid zich aan te sluiten bij ons dealernetwerk. U wordt dan altijd op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en u kunt gebruik maken van onze besparingstool. Mogelijke geïnteresseerden bij u in de omgeving worden op deze manier automatisch aan uw bedrijf gekoppeld.

Video van een gasloze woning met de Loria lucht/water warmtepomp