Video’s

Hieronder staan alle beschikbare instructie video’s.

Instructie video's

In de onderstaande video wordt stapsgewijs weergegeven hoe de Loria lucht/water warmtepomp en de Honeywell Chronotherm Touch modulation thermostaat geconfigureerd worden bij de ingebruikstelling van de warmtepomp.

In de onderstaande video wordt stapsgewijs uitleg gegeven hoe u de Loria lucht/water warmtepomp en de Honeywell Chronotherm Touch modulation thermostaat in koelbedrijf kan zetten.

Let op: Koelen is alleen mogelijk als de Loria lucht/water warmtepomp is voorzien van de koelingkit en koelen is vrijgegeven in het parametermenu. Voor meer informatie hierover zie handleiding loria koelingkit.

In de onderstaande video wordt stapsgewijs weergegeven hoe de Loria lucht/water warmtepomp in noodbedrijf kan worden gezet.

Let op: noodbedrijf kan alleen als tijdelijke oplossing worden gebruikt. Ook is het energieverbruik in noodbedrijf aanzienlijk hoger!

In de onderstaande video wordt stapsgewijs uitleg gegeven hoe de Loria lucht/water warmtepomp en de Honeywell Chronotherm Touch modulation thermostaat in verwarmingsbedrijf gezet kan zetten.

In de onderstaande video wordt stapsgewijs uitleg gegeven hoe de Toros Vision combi warmtepomp gereset kan worden met de Honeywell Round thermostaat.

Let op: tussen elke temperatuur instelling moet 50 seconden worden gewacht!

Als de storing in zeer korte tijd weer terugkomt dan adviseren wij om contact op te nemen met uw installateur of verhuurder.

Load More