Techneco Totaal Concept

Techneco Totaalconcept

Techneco is al ruim 20 jaar producent en leverancier van warmtepompen inclusief bron en afgiftesysteem. Wij zijn er altijd voorstander van geweest om het totaalontwerp als totaalconcept bij één partij onder te brengen, zodat een goed werkend systeem wordt gerealiseerd. Door zowel de warmtepomp als de bron en het afgiftesysteem te leveren kunnen wij deze exact op elkaar afstemmen. Op deze manier wordt zowel de adviseur als de installateur ontzorgt en kan het hoogste systeemrendement gehaald worden.

Of het nu gaat om een losse woning of een woningbouwproject, nieuwbouw, renovatie, woonboten, scholen, bedrijfspanden, zwembaden, zorginstellingen, appartementencomplexen of overige utiliteit, Techneco begeleidt u als partner van ontwerp tot oplevering!

Onze medewerkers hebben alle ervaring, kennis en middelen in huis om u de zorg voor een complete en duurzame installatie uit handen te nemen. U heeft één aanspreekpunt voor de gehele installatie.

De verkoopafdeling ondersteunt zowel de adviseur als de installateur bij het ontwerp van het complete systeem.  Zo is het van belang het afgiftesysteem goed af te stemmen op het gebruik van een warmtepomp, maar dient men bijvoorbeeld ook rekening te houden met de tapwatervraag van de eindgebruikers. Wij zijn daarom graag actief betrokken bij het ontwerpproces om zo voor elk project en elke specifieke situatie het beste systeem te aan te bieden.

De projectbegeleiding ondersteunt de installateur bij de uitvoering van het project. Wij regelen de boringen inclusief de wettelijke melding of vergunningsaanvraag, zo nodig inclusief interferentieberekening en SPF verklaring. Wij kunnen voor u de vloerverwarming dimensioneren, leveren, tekenen en monteren. Wij leveren de warmtepomp inclusief benodigde begeleiding om deze op correcte wijze te installeren. Voor de woningbouw kunnen wij het systeem zelfs zodanig compleet leveren dat de installateur alleen het leidingwerk tussen warmtepomp en vloerverwarmingsverdeler zelf hoeft op te nemen. De projectbegeleiding van Techneco bespaart u tijd en dus kosten.

Onze servicemonteurs lopen de installatie helemaal na en stellen het warmtepompsysteem na goedkeuring in bedrijf.

Onze serviceafdeling biedt ook na de inbedrijfstelling ondersteuning. Het is mogelijk een onderhouds- of contact af te sluiten bij Techneco. Onze Techneco Toros Vision warmtepomp voor de woningbouw is zelfs voorzien van een WIFI module waardoor onderhoud en service op afstand mogelijk is. Warmtepompinstellingen zijn op deze manier op afstand aan te passen. Dit bespaart in de kosten en bevordert de tevredenheid bij de eindgebruiker.

Uiteraard voldoet Techneco geheel aan de sinds 2014 wettelijk verplichte BRL 6000-21 en BRL 11000 regelgeving. Meer weten over de regelgeving en wat Techneco hierin voor u kan betekenen?