Service & support

Servicedienst voor installateurs

De servicedienst van Techneco is op maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. U kunt in contact komen met onze servicedienst via;

  1. contactformulier, klik hier;
  2. storingsnummer: +31(0)15-2191001.

Bent u particulier en heeft u een storing aan uw warmtepomp neem dan contact op met uw installateur.

Weekend servicedienst voor installateurs

Op zaterdag en zondag is onze storingsdienst bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur voor telefonische ondersteuning bij storingen via  telefoonnummer +31(0)15-2191001.

Onderhoud

Warmtepompen zijn onderhoudsarm, maar wij adviseren het systeem minimaal één keer per twee jaar preventief te laten controleren; grotere systemen één keer per jaar. Techneco kan onderhoud uitvoeren aan de door Techneco geleverde warmtepompen (m.u.v. de Elga en Loria). Wij kunnen o.a. meerjarige all-in onderhouders contracten aanbieden. Wilt u meer informatie over de mogelijke onderhoudscontracten mail dan naar service@techneco.nl.

Garantie

Techneco kan een verlengde garantie of een instandhoudingscontract aanbieden bij aanschaf van een warmtepompsysteem. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkoopmedewerkers. Dit kan door te e- mailen naar info@techneco.nl of te bellen naar +31(0)15-2191000.

Om garantie te krijgen op de Elga hybride warmtepomp dient de installerende partij het garantieregistratie formulier in te vullen. Hieronder kunt u de link vinden naar dit formulier.

Om garantie te krijgen op de Loria lucht/water warmtepomp dient de installerende partij het garantieregistratie formulier (opleveringsrapport) in te vullen en op te sturen naar service@techneco.nl. Hieronder kunt u de link vinden naar dit formulier.