Service & support

Servicedienst

De servicedienst van Techneco is op maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. U kunt in contact komen met onze servicedienst via;

  1. contactformulier, klik hier;
  2. storingsnummer: +31(0)15-2191001.
Weekend servicedienst

Op zaterdag en zondag is onze storingsdienst bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur voor telefonische ondersteuning bij storingen via  telefoonnummer +31(0)15-2191001.

Onderhoud

Warmtepompen zijn onderhoudsarm, maar wij adviseren het systeem minimaal één keer per twee jaar preventief te laten controleren; grotere systemen één keer per jaar. Techneco kan onderhoud uitvoeren aan de door Techneco geleverde warmtepompen (m.u.v. de Elga en Loria). Wij kunnen o.a. meerjarige all-in onderhouders contracten aanbieden. Wilt u meer informatie over de mogelijke onderhoudscontracten mail dan naar service@techneco.nl.

Garantie

Techneco kan een verlengde garantie of een instandhoudingscontract aanbieden bij aanschaf van een warmtepompsysteem. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkoopmedewerkers. Dit kan door te e- mailen naar info@techneco.nl of te bellen naar +31(0)15-2191000.

Om garantie te krijgen op de Elga hybride warmtepomp dient de installerende partij het garantieregistratie formulier in te vullen. Hieronder kunt u de link vinden naar dit formulier.

Om garantie te krijgen op de Loria lucht/water warmtepomp dient de installerende partij het garantieregistratie formulier (opleveringsrapport) in te vullen. Hieronder kunt u de link vinden naar dit formulier.