Over Techneco

Techneco : ruim 20 jaar ervaring in warmtepompen

Nederland gasloos maken. Dat is wat Techneco beweegt. Wij zijn een familiebedrijf met ruim 23 jaar ervaring in warmtepomp techniek. We bedenken continu oplossingen om woningen en gebouwen minder gas te laten verbruiken. Dat doen we met een team van ruim 40 specialisten, die willen bijdragen aan een schonere wereld.

Techneco: specialist in warmtepompen

Techneco levert verschillende typen warmtepompen, waaronder hybride, gasabsorptie-, en volledig elektrische warmtepompen. Deze worden in de woningbouw en de utiliteitsbouw gebruikt en zowel in de nieuwbouw als in de bestaande bouw. Tevens kunnen wij de bronnen en vloerverwarming leveren om u volledig te kunnen ontzorgen. Techneco heeft veel technische kennis in huis om u zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen en adviseren bij de aankoop van uw warmtepomp.

Techneco: Complete warmtepompsystemen

Techneco biedt compleet geïntegreerde warmtepompsystemen aan; dus zowel de bron, de warmtepomp, de boiler, de aansluitsets en het afgiftesysteem. Wij zorgen ervoor dat de verschillende componenten perfect op elkaar zijn afgestemd. Techneco heeft een groot assortiment kwaliteitswarmtepompen waardoor Techneco, afhankelijk van de wensen en situatie, altijd de juiste oplossing kan aanbieden.

Techneco: Hoe gaan wij te werk?

Techneco levert warmtepompen aan vakkundige installateurs. Wij ontwerpen in overleg met de installateur welk warmtepomp systeem het beste bij uw situatie past, zodat u gegarandeerd de meest rendabele oplossing heeft. Elk project wordt door één ervaren projectleider begeleid, zodat u ook één aanspreekpunt heeft om op terug te vallen. Nadat uw systeem in bedrijf is genomen bieden wij met behulp van onze service afdeling goede nazorg.

Techneco: Van eigen bodem

In ons assortiment warmtepompen hebben wij de Elga hybride warmtepomp en Toros Vision combiwarmtepomp volledig zelf ontwikkeld. Deze producten worden bij ons in Delft continu verder geïnnoveerd, zodat ze tot de meest innovatieve producten van Nederland blijven behoren. Deze warmtepompen worden ook volledig in Nederland geproduceerd.

Techneco: Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u als installateur een project waarin u onze systemen wilt toepassen, neemt u dan contact op met onze afdeling verkoop. Wij maken graag een afspraak met u om te kijken wat Techneco voor u kan betekenen. U kunt ook het contactformulier invullen.

Verhalen van tevreden klanten

Extra informatie over Techneco