Service & Onderhoud

Servicedienst

De servicedienst van Techneco is op maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.  U kunt een melding doen bij onze servicedienst door het contactformulier in te vullen. Storing melden

U kunt ook bellen naar +31(0)15-2191009.

Op zaterdag en zondag is onze servicedienst tussen 9.00 en 16.00 uur voor telefonische ondersteuning bij storingen bereikbaar via  telefoonnummer +31(0)15-2191001.

Onderhoud

Warmtepompen zijn onderhoudsarm, maar wij adviseren het systeem minimaal één keer per twee jaar preventief te laten controleren; grotere systemen één keer per jaar. Techneco kan onderhoud uitvoeren aan alle door Techneco geleverde warmtepompen. Wij kunnen o.a. meerjarige all-in onderhouders contracten aanbieden. Wilt u meer informatie over de mogelijke onderhoudscontracten mail dan naar service@techneco.nl.

Garantie

Techneco biedt standaard 1 jaar garantie op haar warmtepompen. De garantietermijn gaat in op het moment van oplevering door Techneco. Techneco kan een verlengde garantie of een instandhoudingscontract aanbieden bij aanschaf van een warmtepompsysteem. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkoopmedewerkers. Dit kan door te e- mailen naar info@techneco.nl of te bellen naar +31(0)15-2191009.

Om garantie te kunnen krijgen op uw Elga dan dient de installaterende partij het garantieregistratie formulier in te vullen. Hieronder kunt u de link vinden.