BRONNEN

Bronnen en afgiftesystemen

Techneco is al ruim 20 jaar producent en leverancier van warmtepompen inclusief bronnen en afgiftesystemen. Wij zijn er altijd voorstander van geweest om het totaalontwerp bij één partij onder te brengen, zodat een goed werkend systeem wordt gerealiseerd. Door zowel de warmtepomp als de bron en het afgiftesysteem te leveren kunnen wij deze exact op elkaar afstemmen. Op deze manier kan het hoogste systeemrendement behaald worden!

Voor het uitvoeren van de bronsystemen werken wij samen met een aantal partners. Al deze partners zijn in het bezit van de BRL 11000 certificering. Hierdoor krijgt u een bodemenergiesysteem met een gegarandeerd rendement dat voldoet aan alle wettelijke eisen.

Techneco biedt in samenwerking met haar partners voor elke situatie een oplossing. Boren in kelder, achtertuinen of Limburg? Een enkele woning, projectmatige woningbouw of utiliteit? Wij kunnen het allemaal.

Daarnaast verzorgen wij ook de wettelijke melding of vergunningsaanvraag, zo nodig inclusief interferentieberekening en SPF verklaring.

Op deze manier wordt u volledig ontzorgd, heeft u gegarandeerd het beste systeem rendement en met Techneco als partner voldoet u altijd aan de zowel de BRL 6000-21 als de BRL 11000 regelgeving.