Besparingstest

Doe de Techneco besparingstest en kijk hoeveel u kunt besparen. Techneco heeft twee besparingstools ontwikkeld. Door de besparingstest in te vullen krijgt  u een goede indicatie van uw jaarlijkse besparing.  Heeft u een bestaande woning met een goede gasketel, maar wilt u graag uw woning verduurzamen door toepassing van een hybride warmtepomp, kies dan voor Elga. Heeft u een nieuwbouwwoning of gaat u grootschalige renovatie toepassen en wilt u helemaal geen gasaansluiting meer, kies dan voor Loria.

Elga hybride warmtepomp

De Elga hybride lucht/water warmtepomp is geschikt voor de bestaande bouw en kan gebruikt worden in combinatie met een bestaande gasketel of stadsverwarming. Deze modulerende warmtepomp bestaat uit een binnenunit en een buitenunit. De Elga gebruikt de warmte uit de buitenlucht en zet deze om in bruikbare warmte voor de woning. De Elga kan naast verwarmen ook koelen.

Wilt u weten wat u jaarlijks kan besparen met een Elga hybride warmtepomp? Klik dan op de onderstaande knop.

Loria lucht/water warmtepomp

De Loria warmtepomp is een warmtepomp waarbij u geen gasaansluiting meer nodig heeft voor de verwarming en/of koeling van uw woning.  De Loria warmtepomp is een duurzame totaaloplossing om uw woning te verwarmen en te koelen en indien gewenst ook het tapwater te verwarmen.  De Loria warmtepomp is leverbaar in 4, 6, 8 en 10 kW en kan geleverd worden met en zonder geïntegreerd boilervat.

Wilt u weten wat u jaarlijks kan besparen met een Loria warmtepomp in vergelijking met een gasketel? Klik dan op onderstaande knop.